Ara si que podem dir que ja no comprem pa! Fa un mes vaig proposar-me aprofundir una miquetona més en aquest món de la fleca a casa, i la cosa ha anat bé.
Després de revisar existències i fer comanda a El Amasadero m'hi vaig posar seriosament. Primer de tot era qüestió de trobar receptes aptes per fer a casa, i la veritat es que va ser força fàcil. Hi ha molta gent que té blogs molt treballats i amb receptes molt interessants. Ara mateix faig servir receptes de Webosfritos i de Ma Petit Boulangerie. Les vaig recopilant a la meva superllibreta del pa, d'aquesta manera les tinc a mà en qualsevol moment...
El tema del llevat natural o massa mare encara em fa respecte, per això vaig practicant amb els pre-ferments i de moment el resultat és molt bó.
I després d'això, mans a la massa! I aquí teniu alguns dels resultats:
Pa de cereals amb llavors |
Pa rústic |
Molletes |
Pa de llavors |
Panets d'hamburguesa |
Avui faré el meu primer pa de pagès amb aquesta recepta. Ja us explicaré el resultat!
Espero que us agradi :)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada