dimarts, 15 de juliol del 2014

Globus!!!

Com cada any, ja són 18 edicions, a principis de juliol es celebra a Igualada l'European Balloon Fesival. Una concentració de globus aerostàtics, la més important del país i també un esdeveniment de referència a nivell europeu. 


Per als entesos en el tema entenc que una part important del Festival és la competició, amb les diferents proves que es fan al llarg dels quatre dies. Per nosaltres, que no hi entenem gens, la part mes important és la bellesa i emoció que sents quant veus que els globus es comencen a inflar i es van enlairant un a un.

L'any passat, que l'Abril era molt petitona i ens feia la guitza amb el dormir, vam poder gaudir d'aquest espectacle a primera hora del matí, des del camp de vol. Poca gent, molta tranquil·litat i un espectacular ventall de colors que es van enlairant i van omplint el cel de la nostra ciutat. Aquest any, no hem pogut anar als vols matinals, però sempre és agradable treure el cap per la finestra i veure aquests puntets de colors amb el contrast del blau del cel.

I tot i que el vent ha fet una mica la guitza, si que vam anar al camp de vol divendres i dissabte al vespre, xerrar amb els amics, menjar xurros, veure tot el desplegament, fer algun selfie pel sorteig, i sobretot veure la cara de l'Abril quant es va inflar el primer globus!!!


Les quatre fotografies que us mostro no fan justícia a l'espectacle, fetes per mi i amb el mòbil, però si que us podeu fer una idea del que és. I si us ha agradat, ja podeu anar fent un petit forat a l'agenda per visitar Igualada el proper juliol.




I avui, dos dies després de l'espectacle, l'Abril només llevar-se m'ha demanat de sortir al balcó per veure els globus... qui li explica que ens hem d'esperar un any per veure altra vegada aquesta explosió de color al cel de la nostra ciutat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada