dilluns, 18 de novembre del 2013

Cuina: Hamburgueses!

Teniu convidats a sopar? Voleu disfrutar amb ells de la vetllada? Doncs aquí us passo una idea que a mi em funciona amb molt bons resultats: Feu hamburgueses!!! Però això no vol dir que compreu un paquet de panets industrial i quatre hamburgueses prefabricades, eh?!?! El tema és una mica més elaborat, però relativament fàcil, així que mans a l'obra.

1.- Fes tu mateix el pa! Si, si, no és tant difícil i dona molts bons resultats i molta satisfacció. Segur que hi ha infinitat de receptes per fer panets d'hamburguesa, però jo sempre he fet servir la que vaig trobar a Webosfritos. Només necessiteu farina, aigua, llet, 1 ou, oli, sal, sucre i llevat. La Su explica molt bé tot el procés en el vídeo que trobareu a l'enllaç. No necessites cap estri especial, només un bol i les teves mans, però si no tens temps i tens una panificadora, pots fer un amassat complert i després passar directament a fer les porcions i el segon llevat. He fet aquesta recepta un munt de vegades, i mai m'ha decepcionat. 

2.- Fes tu mateix les hamburgueses! Com? Fa temps que la Carla (ma germana petita) ens va fer les hamburgueses del Chef Ramsay, boníssimes! Va treure la recepta d'internet i és fàcil, fàcil, fàcil. Necessites el següent:

   1/2 kilo de carn de vedella
   1 culleradeta de sal
   1 culleradeta de pebre negre molt
   1 i 1/2 culleradetes de mostassa de Dijon
   1 i 1/2 cullerades de salsa Worcestershire
   3 cullerades de ketchup
   2 rovells d'ou
   1 ceba picada

Es barregen tots els ingredients fins que estiguin ben integrats i es deixa reposar a la nevera una mitja hora. Després vaig agafant massa, faig boletes i dono forma d'hamburguesa. Un cop fetes és couen a la planxa, que ha d'estar ben calenta.

3.- Afegeix els ingredients que vulguis: enciam, tomàquet, formatge, salses vàries... i a disfrutar!!!


Personalment trobo que el resultat és excel·lent, i tot i que porta una mica més de feina ofereixes un sopar de qualitat i totalment casolà. Aquí teniu unes instantànies:

  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada