divendres, 13 de setembre del 2013

Anem a l'Escola!


Avui ja fa dues setmanes que l'Abril va començar la Llar d'infants.

Sincerament no les tenia totes... mai ha estat una nena que estranyés a la gent, més aviat el contrari sempre riallera i simpàtica, però fa algunes setmanes que amb els desconeguts ja no era tant generosa a l'hora de regalar somriures. A part d'això la nena portava des del néixer amb nosaltres. Si que algun cop havia passat unes hores amb els Avis, sense cap problema,  però el 99% del seu temps l'havia passat amb mi o amb el David.

Les bossetes per l'escola!

També hi havia el tema de l'edat. L'Abril és la petita de la classe (amb 9 mesos). Això vol dir que té companys que estan molt a prop de fer els dos anys, que casi tots caminen i per tant son més autònoms que ella...

Però va arribar el primer dia "d'escola" i l'Abril com una campiona ens va sorprendre a tots. Vam arribar, la vam seure a terra i va ser donar-li una joguina i anar fent. De tant en tant es mirava els altres nens com (la majoria) ploraven i cridaven la mare... però ella tan panxa. Li vaig fer un petó, li vaig dir fins després i va mirar-me rient i va seguir jugant. I així tots els dies que portem. L'educadora ens va comentar que havia anat molt bé, ella s'arrossega per tot arreu (en lloc de gatejar va per terra com si fos el Rambo), juga i s'acosta als nens grans, sense problemes! :)

Puc dir que així tots ens quedem molt més tranquils. La rialla de l'Abril, que estigui feliç i contenta no té preu, i si li sumem que s'ho passa bé a la Llar amb els altres nens, és el millor que ens pot passar.

Cap a l'escola - Primer dia
Esperem que aquesta alegria duri tota l'etapa escolar... Tot i que em sembla que això és demanar massa! :P

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada