divendres, 6 de setembre del 2013

Sant Tornem-hi!


La setmana passada vam tornar a la realitat. Com a bons igualadins ho vam fer dimarts en lloc de dilluns, gràcies a la Festa Major, però el retorn a la rutina diària es fa igual de pesat.

De totes maneres, encara que les vacances s'han fet curtes podem dir que han estat ben aprofitades!

Uns dies de descans amb els amics. Casa rural genial, bona companyia i descans al Mas Roca d'Esponellà, prop de Banyoles.


Després d'uns dies entre els Kmarades, ens vem retirar a la muntanya per disfrutar de les primeres vacanes el tres sols, el David, jo i la menuda Abril :).

El destí escollit va ser Camprodon. Ens vam allotjar en el petit hotel familiar Antic Mas. El darrer cop que vam anar a Camprodon era Setembre, i hem de dir que a ple agost és una mica menys maco... bàsicament per la gentada que hi ha. Però això no va aixafar els nostres plans i vam poder fer les passejades i excursions que teniem previstes. 



De fet l'Abril va fer la seva primera excursió  de muntanya pujant a l'ermita de Sant Antoni. Va ser dur (bàsicament pel pèssim estat de forma d'una servidora i pels 9 kilos extres que el David portava a l'esquena) però va valdre la pena! Ens va fer gràcia per que fa dos anys ja vem fer aquesta excursió nosaltres dos i la podiem repetir amb la nena. 

A Sant Antoni, Setembre 2011

A Sant Antoni, Agost 2013
Passejar, menjar, disfrutar de la natura i de el temps els tres junts. Que més es pot demanar? Ara només queda anar pensant en les properes vacances, i entre mig no oblidar-nos de viure el dia a dia i intentar disfrutar-lo al màxim!

Passeig Maristany - Camprodon



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada